Filmarförmedling

FilmCentrum har medlemmar i hela landet och förmedlar årligen hundratals uppdrag. Våra medlemmar är professionella filmarbetare från olika yrkesgrupper inom filmområdet. Oavsett om du söker efter en filmskapare till en filmvisning, en föreläsare eller en workshop-ledare så kan du vara trygg med att vi matchar dig med rätt kompetens.

Vill er organisation lära er grunderna i filmskapande, animation eller redigering? Läs mer i vår kurskatalog eller kontakta oss direkt!

 

Presentationsfilm / företagsfilm och eventfilm

Det finns många tillfällen då organisationer efterfrågar film; för att förklara, förtydliga, exemplifiera, problematisera eller engagera kring verksamhet och tjänster. Med hundratals erfarna och kompetenta filmare i våra kontaktnät kan vi garantera professionella produktioner. Oavsett vart ni befinner er i processen, om ni behöver hjälp med idén eller om ni har ett färdigt manus, om ni värdesätter en konstnärlig tolkning eller vill ha en strikt presentation – tveka inte att kontakta oss!

Utifrån informationen som ni delger i er förfrågan återkommer vi med förslag på filmare tillsammans med CV, showreel och kostnadsförslag.

Välkommen till FilmCentrum!

Kontakt

Linda Lindgren
linda@filmcentrum.se
08 545 275 02 / 073 682 75 02

 

Flyer, filmarförmedling

 

KURSUTBUD (pdf)

– film, filmpedagogik och MIK för elever och lärare

 

Mer tips kring föreläsningar, workshops och projekt för skolelever?

Läs gärna om vår Skapande skola-verksamhet.