Broschyrer

Här kan du ladda ner våra broschyrer och andra trycksaker i pdf-format. Vill du istället beställa kostnadsfria exemplar i tryckt form? Varmt välkommen att kontakta oss!

FilmNytt

FilmNytt utkommer vid respektive terminsstart i augusti och januari. I FilmNytt presenteras nya relaeser och aktuella teman för filmpedagogiskt arbete.

FilmNytt Vt 2019

FilmNytt Ht 2018

FilmNytt Vt 2018

FilmNytt Ht 2017

FilmNytt Vt 2017

FilmNytt Ht 2016

FilmNytt Vt 2016

FilmNytt Ht 2015

FilmNytt Vt 2015

FilmNytt Ht 2014

FilmNytt Vt 2014

Söker du äldre exemplar kontakta FilmCentrum!

Skolbio

Aktuell folder vårterminen 2018.

FilmApoteket

Som inspiration till er som arbetar eller utbildar andra inom vård och omsorg har vi sammanställt en katalog med över 200 filmer för barn, unga och vuxna – både kortfilm, dokumentär- och spelfilm. FilmApoteket, som katalogen heter, har därtill fått ett supplementet som innehåller fler än 50 titlar.

I både baskatalogen och supplementet är filmerna indelade efter olika ämneskategorier. I supplementet hittar du även nytillkomna kapitel. Alla filmer har åldersrekommendationer, information om filmerna samt ämnesord som även är sökbara i register längst bak i katalogen.

FilmApoteket, baskatalog

FilmApoteket, supplement 1

Blå Apelsin

Filmer om konst och konstnärer, om uttryck och människor som både reflekterar och ger avtryck. Baskatalogen Blå Apelsin har fått två supplement.

Blå Apelsin, baskatalog

Blå Apelsin, supplement 1

Blå Apelsin, supplement 2

Övrigt